La Ruta de la Pau

La silueta blanca d'un colom identifica els senders que formen part de la Ruta de la Pau. L'itinerari complet és circular i fa 74 quilòmetres. Els promotors de la ruta han editat una guia completa d'aquesta volta, que aprofita els GR i els PR.

Durant el recorregut, i estant una mica al cas, tot i que la natura i el pas del temps els van esborrant, cobrint-los de vegetació i terra, trobarem restes d'antigues trinxeres i clots de tiradors.

 
 
La Ruta de les tres Ces
 
Aquest recorregut al voltant de l'eix de l'Ebre uneix tres pobles de tres comarques diferents. el Pinell de Brai a la Terra Alta, Benifallet al Baix Ebre i Miravet a la Ribera d'Ebre, en un recorregut circular que no arriba als 25 quilòmetres i inclou dos passos de barca a través de l'Ebre.

El motiu d'aquest nom fa referència a les C inicials de Celler, Cova i Castell, que son els principals atractius que ofereixen les tres poblacions que ressegueix la ruta. El Celler Cooperatiu del Pinell de Brai, les Coves Meravelles o de l'Aumediella a Benifallet i el Castell de Miravet.
Subscriure a
Menu

Menú principal