Festival de cinema de la Terra Alta! (Bot)

05/08/2020

Festival de cinema de la Terra Alta! (Bot)

El dia 8 a les 20.00 h animem a tots els veïns i veïnes,  bars i establiments a veure Canal 21 on s'emetrà la Gala In-FCTA 2020. Edu Soto, Mireia Aixalà, Sergi Popermayer, Santi Suarez, Juli Fàbregas, Jordi Díaz, entre d’altres, seran els protagonistes de la gala presidida pel director del festival i amfitrió de l’acte, Ivan Massagué.

Un espectacle rural que combina música, teatre i humor amb vi de la Terra Alta i les delícies culinàries del Gipsy Chef. La Gala in-FCTA 2020 gira al voltant d’una taula, on una colla d’amics comenten experiències sobre el festival. Gaudeix de les actuacions musicals en línia de Sílvia Pérez Cruz, Bebe i Muchachito, balla amb Tatiana Monells i comparteix amb els veïns de Bot què significa per ells la presència d’In-FCTA al poble. 

En la projecció també es donaran a conèixer els guanyadors dels premis de les dues seccions del 4t Concurs de Curtmetratges del festival, així com els treballs seleccionats. El jurat del certamen està format per les actrius Antonia San Juan i Itziar Castro, la directora del Centre d’Art Lo Pati i de l'equip de MónFILMAT Aïda Boix i Fàtima Vilà, CEO de FX Animation. 

També animem als veïns i veïnes de la Terra Alta a seguir-ho des de casa seua, per Canal 21 o a través de la web infcta.com.