VEUS AL SILENCI - AUDIOVISUAL

10/08/2020

VEUS AL SILENCI - AUDIOVISUAL

Veus al silenci és un audiovisual de Júlia Urgell Gironés (La Fatarella 1993) que situa joves de la "generació Z" als escenaris més representatius de la Batalla de l'Ebre a la Terra Alta per tal de fer-los reflexionar i interaccionar amb el paisatge que els envolta.

 

La primera projecció de Veus al Silenci tindrà lloc el proper divendres 14 d’agost a les 19 h a la Sala de Ball del Casal de La Fatarella. A més del visionat, els joves participants del projecte faran una conversa amb l’autora Júlia Urgell per tal d’explicar la seva experiència en el procés de creació de Veus al Silenci i reflexionar sobre alguns dels temes al voltant de la Memòria Històrica que apareixen a l’audiovisual, com l'educació sobre la Batalla o les fakenews entre altres.

A partir del 15 d’agost i fins al 27 de setembre Veus al Silenci es projectarà als cinc Centres d’Interpretació de la Batalla de l’Ebre.

-       de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h i diumenge de 10 a 14 h al  CI 115 Dies (Corbera d’Ebre)

-       dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19h i diumenge de 10 a 14h al CI Hospitals de Sang. (Batea), al CI Internacionals a l’Ebre (La Fatarella), al CI Veus del Front (Pinell de Brai)  i al CI Soldats a les Trinxeres (Vilalba dels Arcs).